Planning en Roostering van gedeeltelijk arbeidsgehandicapte medewerkers

Het plannen en roosteren is een dagelijkse bezigheid in een bedrijf. Realtime informatie is noodzakelijk om efficiënt te kunnen werken en kosten te besparen. Het plannen en roosteren van medewerkers met een gedeeltelijke arbeidshandicap is extra lastig. Deze medewerkers mogen over het algemeen langer doen over een taak dan een reguliere werknemer, maar hoe veel langer ? En als in teamverband met onderling verschillende productiviteit gewerkt moet worden ?

Full-Control heeft de volgende unieke module ontwikkeld speciaal voor bedrijven die (gedeeltelijk) werken met medewerkers met een afwijkende productiviteit, die ook leidt tot juiste facturatie en urenregistratie.
Module Planning en roostering

Module Planning en roostering

In Full-Control maken we onderscheid tussen Plannen en Roosteren. In de planning staan de de afspraken die met de klant zijn gemaakt en onder roostering staan de werknemers die op de geplande taak zijn 'geboekt'. Dit kan steeds muteren en real-time worden gewijzigd, het eenvoudigst in een Visual Planning- en Roosteringsscherm. Zo wordt de planning van taken en een rooster van werknemers op deze taken overzichtelijk getoond. Reguliere medewerkers en medewerkers met een verminderde productiviteit kunnen door elkaar heen worden geroosterd, waarbij de planning (soms) automatisch mee-wijzigt ten behoeve van gelijke begin- en eindtijden van gemixte teams.

Module planning en roostering