Full-Control, uniek in vele branches

Uniek in vele branches

Full-Control heeft decennia ervaring in de bewaking en de facilitaire dienstverlening en de sociale werkvoorzieningen. De praktijkopleidingen zijn maatwerk en vanuit de praktijk geschreven en overzichtelijk opgezet. 
Daarnaast levert Full-Control software aan de schoonmaak en transport branche 
Bewaking en beveiliging

Bewaking en beveiliging

De bewakingsbranche kenmerkt zich door vaste post werkzaamheden bij bedrijven en instellingen waarbij de veiligheid van de beveiligers zelf, maar ook die van klanten en hun gegevens dient te zijn gewaarborgd. Full-Control verwerft bewakingsomzet bij deze klanten om zo werkplekken voor de praktijkopleiding te verkrijgen.

Bewaking

Zakelijke dienstverlening en Schoonmaak

Zakelijke dienstverlening en Schoonmaak

In de schoonmaakwereld staan marges al jaren onder druk, en is het van belang de overheadkosten zo laag mogelijk te houden. Full-Control heeft modulen voor de schoonmaakbranche ontwikkeld waardoor administratieve werkzaamheden sterk vereenvoudigen. Andere bedrijven in de zakelijke dienstverlening kunnen ook prima gebruik maken van dit automatiseringssysteem, zeker er sprake is van regelmatig terugkerende werkzaamheden bij klanten. 

Zakelijke dienstverlening en Schoonmaak


Transport

Transport

De administratieve en organisatorische werkzaamheden die rond het transport uitgevoerd worden zijn zeer goed te automatiseren. De gehele ritadministratie en planning is inzichtelijk gemaakt, waardoor efficiënt wordt gewerkt en er schaalvoordelen kunnen worden behaald. In een branche met flinterdunne marges van levensbelang!
In de transportbranche bedient Full-Control de volgende sectoren: Containervervoer, Groupage/sneltransport, Zeevracht, Luchtvracht en Opslag/warehousing

Transport

Gedeeltelijk Arbeidsgehandicapten

Gedeeltelijk Arbeidsgehandicapten

In Nederland zijn er mensen die niet 100% arbeidsproductief kunnen zijn, en daarom voor een deel gesubsidieerd worden als ze bij een werkgever geplaatst worden. Nu werken deze mensen nog vaak bij een sociale werkvoorziening intern, maar steeds vaker zullen bedrijven zelf gedeeltelijk arbeidsgehandicapten in dienst (moeten) nemen. Dan is het belangrijk om deze medewerkers zo te kunnen plannen en roosteren, dat er rekening gehouden wordt met arbeidsproductiviteit, ook indien samen met andere medewerkers (met een andere productiviteit) gepland en geroosterd moet worden. Full-Control heeft een unieke planningsmodule ontwikkeld, die hier rekening mee houdt.

Gedeeltelijk arbeidsgehandicapten planning