Zakelijke dienstverlening

De dienstverleningsbranche kenmerkt zich door vele klanten, veel (ambulante) en veel parttime en fulltime werknemers, die ook nog eens veel buiten 'kantoortijden' werken. Daar heeft Full-Control perfecte oplossingen voor, die u real-time inzicht geven in het proces, dat door goede invoer vooraf perfect beheerst wordt.

De volgende opties zijn voor schoonmaakbedrijven en andere bedrijven in de zakelijke dienstverlening beschikbaar:

Relatiebeheer

Elk bedrijf bestaat bij de gratie van klanten en werknemers, om maar met twee belangrijke soorten relaties te beginnen. Maar een relatie is pas klant als er een contract is getekend: tot dan is het een prospect, ook een soort relatie. En een relatie is pas werknemer als de arbeidsovereenkomst is getekend, daarvoor is deze van de soort sollicitant. Er zijn nog veel meer soorten relaties, zoals debiteuren, crediteuren, PAC's, installateurs etc.
Daarnaast worden met relaties activiteiten afgesproken en tarief afspraken gemaakt. 

Relatiebeheer

Facturatie

Facturatie aan relaties kan op vele manieren geschieden, verkoopfacturen kunnen gemaakt en geprint worden, maar ook digitaal verzonden worden. Ook kunnen inkoopfacturen worden ingeboekt om de in- en verkoop met elkaar te kunnen vergelijken. Deze gegevens kunnen via een koppelvlak geëxporteerd worden naar een financiële administratie, zoals Exact, CashWeb en andere boekhoudpakketten.

Facturatie


Planning en Roostering

Planning en roostering is voor een schoonmaak bedrijf en andere bedrijven in de zakelijke dienstverlening essentieel. Met name omdat op onregelmatige tijden gewerkt wordt, is het zaak inzicht te hebben in de planning van taken die met klanten zijn afgesproken en hoe de medewerkers op deze taken zijn ingeroosterd. Bij wijzigingen is realtime informatie nodig om goede oplossingen te realiseren. Visual Planning en Roostering biedt heer uitkomst.

Planning en Roostering

Personeelsbeheer

Personeelsbeheer

Personeelsbeheer gaat verder dan het alleen bijhouden van naam- en adresgegevens. Salarisinformatie zoals functie, dienstjaren, uurloon, contracturen, belasting- en pensioengegevens kunnen hierin worden verwerkt. Ook kunnen koppelingen gemaakt worden naar de salarismodule van Full-Control of van derden.

Personeelsbeheer


Rapportage

Rapportage kost organisaties veel tijd. Denk maar eens aan de bonnen voor glasbewassing die verzameld moeten worden en de tariefafspraken die per klant kunnen wijzigen. De rapportage mogelijkheden van Full-Control voorzien hierin.

Rapportage


 

Chromebook voor iedere nieuwe klant

Elke nieuwe klant krijgt de HP Chromebook 1400 als welkomstgeschenk. Met deze Chromebook bent u binnen 1 minuut op uw Google-account binnen uw domein, waar ADAM draait.