Transport

De transportbranche kenmerkt zich door vele klanten, veel (ambulante) werknemers en charters, die ook nog eens veel buiten 'kantoortijden' werken. Daar heeft Full-Control perfecte oplossingen voor, die u real-time inzicht geven in het proces, dat door goede invoer vooraf perfect beheerst wordt.

De volgende opties zijn voor transportbedrijven beschikbaar:

Containertransport

Containertransport

Onder automatiseren van containertransport verstaan wij het geheel geautomatiseerd maken van een ritadministratie ten behoeve van transport met containers. Ritten worden gepland en uitgevoerd en kunnen daarna eenvoudig worden gefactureerd.

Container transport

Groupage / Sneltransport

Groupage / Sneltransport

Groupage / Sneltransport is door de vele gegevens die onthouden moeten worden, uitermate geschikt om te automatiseren. Planners kunnen hierdoor meer werk aan en de foutkansen worden verminderd. Groupagetransporten kunnen worden gepland en samengesteld uit meerdere orders en kunnen daarna eenvoudig worden gefactureerd.

Groupage / Sneltransport


Zeevracht

Zeevracht

Met Rotterdam als één van de grootste en belangrijkste havens in de wereld zijn er bedrijven in Nederland gespecialiseerd in zeevrachtzendingen. Voor deze branche is speciale software ontwikkel die de bedrijfsvoering efficiënter en overzichtelijker maken.

Zeevracht

Luchtvracht

Luchtvracht

Vervoer van cargo door de lucht verschilt niet zoveel van zeevrachtvervoer. Wel in doorlooptijd van een zending natuurlijk. Cargo moet per vliegtuig van A naar B en hiervoor zijn specifieke gegevens nodig. Hiervoor hebben is de software aangepast, zodat gebruikers snel en eenvoudig een actueel overzicht hebben van de zendingen.

Luchtvracht


Opslag / loodsadministratie

Opslag / loodsadministratie

De tijdelijke opslag en overslag van goederen in een loods vindt plaats op vele industrieterreinen in Nederland. Daarom heeft Full-Control voor deze bedrijven software ontwikkeld die rekening houdt met de afmetingen van stellingen en pallets en de meest logische keuze maakt voor opslag. Tevens kan eenvoudig worden gezien waar welke goederen zich bevinden en kan, als de overslag plaats heeft gevonden, gemakkelijk worden gefactureerd en gerapporteerd aan de klanten.

Opslag / loodsadministratie


 

Chromebook voor iedere nieuwe klant

Elke nieuwe klant krijgt de HP Chromebook 1400 als welkomstgeschenk. Met deze Chromebook bent u binnen 1 minuut op uw Google-account binnen uw domein, waar ADAM draait.