Nieuws

ADAM, de virtuele specialist, gaat live !

10 april 2015, 10:29 door Paul Striker

ADAM, de virtuele specialistische medewerker van bewakingsbedrijven, gaat 24/7 de bewaking aansturen en monitoren, de rapportage en facturatie verzorgen. Dat scheelt een hoop tijd, geld en kopzorgen ! En zorgt voor betere kwaliteit dienstverlening.
ADAM is een specialist: hij onthoudt alles wat u hem vertelt, maakt gebruik van uw al uw (en onze) ervaring op het gebied van bewaken, het bezetten van vaste posten, het verzorgen van surveillance-ronden, sluit- en openingsronden, alarmopvolging en meer.

Nadat u hem alles heeft verteld voert hij de taak uit, die normaal door meerdere mensen vervuld moet worden: de hoofdsurveillant(en), leidinggevenden en administratieve medewerkers: de rapportage en facturatie behoren daar onder andere toe.

En ook van de surveillanten neemt hij taken over, door rekening te houden met hun geografische positie, de beschikbaarheid, de geplande taken, de prioriteit en meer. En hij houdt in de gateh of het nog wel goed gaat met de medewerker: niet in slaap gevallen ? En een val van de smartphone (met of zonder man) wordt ook gesignaleerd..

Van alles wordt een log bijgehouden, om daaruit rapportage voor de klant en het management te produceren, en uiteraard de facturen.

Hadden we al gezegd dat ADAM niet conform de CAO betaald hoeft te worden, nooit ziek is en geen vakantie behoeft ?  Een ideale en zeer betaalbare virtuele medewerker !